Bine ati venit in Centrul Cosmetologic Weyergans!       Frumusetea dumneavostra - prioritatea specialistilor nostri!

Noutati..

Primul centru cosmetologic in Chisinau este la dispoziția Dumneavoastră cu servicii de calitate, pe baza celor mai moderne si revoluționare tehnologii si metode din domeniul medicinei estetice. Va oferim serviсii cosmetologice in Chisinău si tratamente inovaționale de întinerire și revigorare a întreg organismului pentru frumusețea dumneavoastră.

Toate procedurile în Centrul Cosmetologic Weyergans se efectueaza cu aparate si produse de ultima generatie, furnizate de companii cu o bogata experienta in intreaga lume, pentru ca Dumneavoastra sa profitati de tot ce este mai bun. Punem accent pe eficacitatea inalta a tratamentelor, in asociere cu simplitatea si comoditatea utilizarii acsetora. Cunoastem cat de valoros este timpul, de aceea, aplicam doar metode care necesita o recuperare rapida si nu provoaca senzatii de durere.

Avantajul incontestabil al specialistilor din centrul de frumusețe Weyergans consta in abordarea complexa, combinata cu profesionalismul inalt al personalului si utilajul performant, ceea ce ne permite de a trata afectiunile estetice care se adreseaza tuturor zonelor faciale sau corporale.

Preparatele dermato-cosmetice si echipamentele centrului de fremusețe Weyergans HIGH CARE (situl oficial www.weyergans.de) sunt populare in multe tari ale lumii, iar acum aveti posibilitatea de a le testa pe propria persoana. Tot spectrul de servicii estetice il gasiti intr-un singur salon de frumusete in Chisinau.

Clientii nostri beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • tehnologii avansate patentate, care au obtinut recunoastere internationala;
  • metode si produse de calitate superioara;
  • personal calificat in cosmetologie cu experienta in domeniu;
  • ingrijire de calitate si tratament cosmetologic personalizat.

Întampinam cu mare drag fiecare client intr-o ambianta primitoare si elegantă. Dacă doriți cu adevărat sa arătați perfect, sa va simtiti mult mai bine si mai increzatori, intr-un timp scurt, fara riscuri si fara durere – noi va implinim visul deoarece cosmetologul sau medicul - dermatolog are un bagaj de cunostinte si practici obtinute in Chisinau si peste hotare! Alaturat-va unei comunitati impresionante de pacienti multumiti de salonul nostru

Specialistii nostri sunt axati pe rezultat estetic maximal, de aceea, va garantam fara ezitare ca efectele pozitive vor fi cele asteptate.

Telefon de contact: 022 81-16-81 (consultatia cosmetologului sau medicului este gratuita)