Certificat Cadou

Certificat cadou!

img_20161005_094734

Vin sarbatorile? Și încă nu te-ai gândit ce cadou sa-i faci iubitei, iubitului, unui prieten, coleg sau ruda? Nu-ti fa griji, Certificat Cadou de la Centrul Cosmetologic Weyergans este un cadou minunat pentru oricine, pentru că toată lumea vrea să fie frumosa și bine îngrijita. Acum putem cumpăra un card cadou la o sumă confortabilă pentru tine, care va fi un cadou minunat pentru orice ocazie, și astfel de întrebări nu vor apărea, ce cadou sa-i faceti unei femei de 8 martie sau alte evenimente. Cardul cadou permite sa faceti o gamă largă de tratamente Weyergans brevetate pentru tratamente faciale și corporale oferite de Centrul Cosmetologic Weyergns. În mod similar, posesorul unui card cadou poate alege si cosmetica de la  Bottega Verde - unul dintre cei mai cunoscuți producatori italieni de produse cosmetice pe baza de extracte din plante activi.

Utilizarea cardului poate fi in timp convenabil pentru tine și se face foarte simplu:
• La utilizarea cardului, titularul acestuia poate alege orice produs sau serviciu în domeniul cosmetic de la Centrul Weyergans de sumă indicata.
• Cardul este valabil timp de 3 luni de la data cumpărării.
• Durata cardului nu se reinoeste.
• Cardul nu poate fi schimbat pe bani, suma necheltuită nu se restituie.

Certificatul cadou poate fi cumparat de la Centrul Cosmetologic din Chișinău (Moldova), bd. Traian 22-40 Telefon 022 81 16 81