Oferta pentru Peeling 3+1!

PEELING CHIMIC SAU MAI NUMITA EXFOLIERE CHIMICA IN CHISINAU ESTE CU SUCCES EFECTUATA IN CENTRUL COISMETOLOGIC WEYERGANS!

Ce este un peeling chimic?

Peelingul chimic este o procedura non chirurgicala care inbunatateste aspectul si textura pielii fetei, a miinilor sau a decolteului prin indepartarea celulor moarte cu ajutorul acidului in diferite proportii.

Tratamentul cu peeling chimic fe face in preioada rece a anului si este folosita pentru:

  • inbunatatirea aspectului pielii
  • inlaturarea ridurilor mici
  • inalbirea pietelor
  • netezirea cicatricilor
  • tratarea acneei si altele

CITE TIPURI DE PEELING CHIMIC EXISTA?

  1. PEELINGUL CHIMIC SUPERFICIAL , de exemplu acidul glicolic -AHA sau salicilic- BHA în concentrație redusă exfoliază un strat foarte subțire de piele (suprafața epidermului) și se adresează numai ridurilor foarte fine, petelor maronii superficiale, dar și punctelor negre, albe și coșurilor superficiale.
  2. PEELINGUL CHIMIC MODERAT (acid tricloracetic TCA simplu sau combinat cu acid glicolic ) exfoliază  epidermul și ajunge până la nivelul dermului superficial, se adresează cicatricilor superficiale și moderate cauzate de acnee, ridurilor moderate și profunde și petelor pigmentare intense, porilor foarte dilatați.
  1. PEELINGUL CHIMIC PROFUND (de exemplu phenol) produce o arsură semnificativă a pielii, care va atinge dermul profund. Această procedură necesită o pregătire anterioară a pielii (1-2 săptămâni), dar și anestezie locală și, în unele cazuri, sedare pe parcursul intevenției. Se adresează cicatricilor adânci de acnee, ridurilor foarte profunde și pielii lăsate, însă și perioada de recuperare este mai îndelungată

In Moldova peelingul chimic este efecuata cu succes de catre cosmetologii Centrului Weyergans. Pentru consultare gratuita va rugam sa apelati la numarul de telefon (022) 81-16-81, iar pretul la toate tipurile de peeling in Chisinau port fi consultate in rubrica "price list"