Te-ai saturat de picioare umflate?

Cu siguranță, aproape fiecare fată și femeie este familiarizat cu problema umflarea picioarelor. Foarte des acest inconvenient se confruntă cu femei pline și iubitori de tocuri inalte.

Cauzele picioarelor edemate constau în schimbarea proceselor fiziologice normale ale organismului - metabolism, încărcări suplimentare (de exemplu, creșterea în greutate în timpul sarcinii, sau sport), varice.
Metodele de tratare a membrelor umflate - este odihnă, băi, unguente medicinale, precum și masaj drenaj limfatic (terapie de presiune). Esența acestui masaj este de a avea un impact asupra sistemului de aer comprimat de presiune limfatic. Ca urmare a tratamentelor de drenaj limfatic limfa începe să se miște, curățat spațiul extracelular, celulele încep să respire, îmbunătățește circulația sângelui și metabolismul. Toate acestea se întâmplă pentru că mușchii încep să se miște și fluidul stagnant eliminat din organism si tesutul gras incepe sa se intinda si sa divizeze. Asta este, echilibrul de apă normală, circulația limfei și lichidul interstițial. Aceasta este o condiție necesară pentru a îmbunătăți circulația venoasă și metabolismul în celulele pielii și stratul adipos subcutanat, este necesar să se elimine edem. Înainte de inițierea procedurii, trebuie sa bei multa apa sau sucuri neindulcite pentru o maximă ușurință de retragere a toxinelor acumulate din organism.
Terapia de presiune va permite să atingă o creștere accentuată elasticitatea pielii tale, a scăpa de umflarea picioarelor, pentru a reduce volumul de corp. Este necesar ca toți cei care se simt greutate in tensiunea picioarelor sau musculare după locul de muncă, toți cei care suferă de edem post-traumatice sau insuficiență cronică varicoase.
Costul unei proceduri de Presoterapie 200 lei.