Curățirea facială cu ultrasunet – de la A la Z

Curățirea facială cu ultrasunet este una dintre cele mai preferate proceduri cosmetologice, inclusiv printre procedurile cosmetologice din Chișinău. Acest fapt se datorează în mare parte efectelor sale benefice asupra tenului și a universalității sale. Procedura respectivă permite curățarea tenului de orice tip, inclusiv a celui sensibil și cu simptome de cuperoză.

Centrul Cosmetologic Weyergans vă va explica ce presupune curățirea facială cu ultrasunet, astfel încât să o puteți practica pe viitor, fiind deja bine-informate asupra acestui subiect.

Curățirea facială cu ultrasunet mai este numită și pilling cu ultrasunet, asta deoarece în timpul procedurii se întâmplă același lucru ca și în cazul procedurilor cosmetologice de pilling – exfolierea straturilor superioare ale pielii. Totuși, deși efectul este asemănător, aceste două proceduri nu sunt identice:

  1. Curățirea facială cu ultrasunet este o procedură complexă, ce include curățirea pielii cu ajutorul ultrasunetului și a produselor cosmetologice speciale – creme, măști faciale, seruri
  2. Pillingul cu ultrasunet este o procedură simplificată a curățirii cu ultrasunet, fiind limitată la demachiere și folosirea scrubber-ului ultrasonic

Curățirea facială cu ultrasunet are următoarele efecte:

  • Tenul este curățit de impuritățile exterioare
  • Celulele moarte ale epidermei sunt înlăturate
  • Glandele sebacee sunt vizibil micșorate
  • Are loc un micromasaj al pielii, ce intensifică metabolismul la nivel celular și îmbunătățește circulația sângelui și a limfei în piele
  • Tenul obține un aspect întinerit, mai proaspăt, cu un nivel de hidratare crescut

Procedura de curățire facială cu ultrasunet are loc cu ajutorul scrubber-ului ultrasonic, care exercită un efect de vibrație ce contribuie la îndepărtarea mecanică a celulelor moarte și a altor impurități de pe suprafața tenului.

Unul din cele mai apreciate efecte post-procedurale este faptul că tenul nu este iritat sau înroșit, ca în cazul altor tipuri de proceduri cosmetologice. De asemenea, nu este nevoie de o îngrijire specială a tenului.

Pentru a afla dacă curățirea facială cu ultrasunet vi se potrivește și cum puteți îmbunătăți aspectul tenului Dumneavoastră, vă invităm la Centrul Cosmetologic Weyergans, unde veți primi consultații de la cei mai buni specialiști în domeniu.