Curățirea Feței Vara sau Când Este Cel Mai Bun Timp Al Anului Pentru Astfel De Proceduri Cosmetologice?

Cosmetologi din toată lumea duc dezbateri interminabile referitor la momentul oportun de petrecere a unor proceduri cosmetologice, inclusiv a celor de curățirea feței. Weyergans vine cu recomandări referitor la alegerea momentului de apelare la proceduri cosmetologice în Chișinău.

Pilling

Avantajele pillingului, precum tenul curat, strălucitor și cu o culoare sănătoasă le sunt cunoscute multora. Dar, ce facem vara?

Pilling-ul se poate face vara? Răspunsul este un NU definitiv.

Riscuri: Prin exfolierea stratului superior al pielii, aceasta rămâne neprotejată în fața acțiunii agresive a razelor ultraviolete. Riscați să cauzați uscarea excesivă a tenului, deshidratarea și pigmentarea acestuia.

Perioada anului recomandată: Toamna.

 

Curățirea mecanică/manuală a feței

Se poate face vara? Recomandabil, NU.

Riscuri: Pe lângă acțiunea nefastă a razelor soarelui asupra tenului sensibil după o asemenea procedură cosmetică, riscul ca alte inflamații ale tenului să apară crește semnificativ în acest sezon.

Perioada anului recomandată: orice alt sezon, cu excepția verii, când razele soarelui nu sunt atât de puternice.

 

Curățirea facială cu ultrasunet

Se poate face vara? DA! Este soluția perfectă pentru persoanele ce au nevoie să își purifice tenul vara.

Avantaje: Permite curățirea delicată a porilor de impurități, fără să lase tenul dezarmat în fața razelor solare. Nu uitați de protecția solară, un necesar indispensabil în orice sezon, dar vara în special.