Lifting facial cu fire de suspensie – metoda non-chirurgicala de intinerire

Aflați cum procedura de lifting facial cu fire de suspensie poate șterge ani buni de pe chipul Dvs.!

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, tenul își pierde din elasticitate și numai este la fel de ferm, din cauza scăderii nivelului de colagen și a reducerii capacității de a reține apa. Muşchii slăbesc şi ei la rândul lor şi nu mai reuşesc să menţină pielea întinsă.

Pe mulți îi sperie metodele chirurgicale de reîntinerire. Dar, vestea bună este că a fost găsită și o soluție care face chipul să pară mai tânăr cu 10 ani, fără durere post-operatorie și fără cicatrici - liftingul facial cu ajutorul firelor de suspensie.

Acest tip de fire  ridică pomeţii, diminuează şanţul nazo-labial, atenuează ridurile, reduce volumul bărbiei, netezeşte / diminuează excesul de piele la nivelul gâtului Specialiştii mai numesc această procedură şi lifting de weekend. De ce?

  1. Nu e necesară internarea.
  2. Riscul apariţiei unor complicaţii e minim.
  3. Nu rămân cicatrici, pentru că nu se fac incizii sau excizii de piele.
  4. Timpul de recuperare e de cel mult cinci zile.
  5. Nu implică nicio perioadă de întrerupere a activităţilor sociale

De ce avantaje vă veți bucura?

  1. Pielea arată mai tânără şi mai netedă.
  2. Conturul feţei îşi recapătă definirea, iar pliurile în plus sunt înlăturate.
  3. Până şi cele mai adânci şi mai greu de netezit riduri pot fi reduse anume prin această procedură.
  4. Procesul de îmbătrânire al pielii este încetinit.
  5. Rezultatele rămân vizibile până la 2 ani, după caz.

Ce presupune procedura?

Firele de suspensie sunt introduse sub ţesut cu un instrument special, care are forma unui ac, prin nişte incizii foarte mici, aproape invizibile. Apoiaceste fire sunt strânse - astfel este ridicată pielea şi ţesuturile de sub piele.

E o tehnică sigură şi inofensivă. Se folosesc fire din polidioxanonă, resorbabile, foarte rezistente şi care sunt compatibile cu organismul.

Efectuarea unei proceduri faciale complete poate să dureze până la o oră, iar pentru o zonă specifică, durata poate să fie de aproximativ 20 de minute.

Liftingul facial cu ajutorul firelor de suspensieeste contraindicat persoanelor care suferă de anumite boli ale sângelui, afecţiuni oncologice, alergii sau procese inflamatorii. De asemenea, nu este recomandată efectuarea lui în timpul sarcinii şi alăptării, din cauza modificărilor hormonale care pot afecta procesele din organism.

Ne puteţi contacta şi la numărul de telefon (022) 81-16-81, unde specialiştii noştri vă vor oferi consultaţie gratuit.