Biorevi- talizare Princess Rich – 75 euro!

BIOREVITALIZAREA PIELII IN SALONUL DE FRUMUSETE WEYERGANS

Biorevitalizarea cu acid hialuronic in Moldova este considerata una din cele mai efective metode de mezoterapie.

Cercetarile au demonstrat ca apa joaca un rol esential in desfasurarea proceselor vitale ale organismului. Cantitatea de lichide mentine activitatea organelor, ajuta tesuturile sa-si mentina hidratarea si contribuie la aspectul sanatos al pielii. O piele hidratata este elastica, tonifiata si are o textura neteda. Acidul hialuronic reprezinta unul din componentele principale ale tesutului conjunctiv, fiind o componenta universal a spatiului dintre celulele epiteliale. Are rolul de a asigura umiditatea, fermitatea si supletea pielii.

Odata cu inaintarea in varsta, corpul uman produce aceasta substanta in cantitatati tot mai mici, de aceea pielea isi pierde din elasticitate si apar ridurile. Biorevitalizarea permite restablirea continutului optim de acid hialuronic si hidratarea intensa a epidermei.

Biorevitalizarea cu acid hialuronic in Chisinau este realizata doar de specialistii de la centrul cosmetologic Weyergans, care au o vasta experienta, dupa o metoda simpla si sigura. Tratamentul consta in injectarea intradermica a unui gel conceput pe baza de acid hialuronic si vitamine. Procedura dureaza 30-40 de minute. Anestezia nu este neaparat necesara, totusi pentru confortul pacientului se poate aplica o crema locala cu efect anestezic. Dozele se ajusteaza in mod individual, pentru fiecare pacient in parte, ceea ce se refera si la alegerea locului de injectare. Preparatul se introduce sub un anumit unghi, dupa care zonele se maseaza usor pentru o repartizare uniforma a gelului. Este o tehnologie nedureroasa, cu efect rapid, care incepe cu o imbunatatire a aspectului tenului si cu riduri mai putin vizibile. Ulterior, actiunea preparatului stimuleaza sinteza de colagen, fibre elastice, readucand tineretea si imbunatatind calitatea si textura pielii. Durata efectului este aproximativ opt luni. Dupa expirarea acestei perioade, procedura de biorevitalizare poate fi repetata.

Comanda serviciilor in Chisinau are loc pe urmatorul numar de telefon (022) 81-16-81 (Consultatie gratuita a cosmetologului!)!