Masajul anticelulitic cu vacuum – când tradiția este completată de inovație

Aspectul de coajă de portocală arată bine doar pe portocală, nu? Atunci cînd este asociat cu celulita, acest aspect este departe de a fi apetisant. În toiul fiecărei veri, femeile devin mult mai preocupate de aspectul corpului său. Celulita este una dintre principalele probleme cu care se confruntă marea majoritate a reprezentantelor sexului frumos, iar masajul anticelulitic cu vacuum în Chișinău devine instantaneu cea mai populară procedură cosmetologică corporală.

Masajul anticelulitic cu vacuum a reușit să își stabilească deja in loc de frunte între procedurile corporale, inclusiv în saloanele cosmetologice din Chișinău. Acest fapt se datorează multelor beneficii pe care le aduce această procedură, dar și prețurilor accesibile.

Masajul cu vacuum tradițional este deja depășit de noile tendințe și descoperiri în lumea cosmetologiei corporale. Weyergans High Care Center, în schimb, a reușit să combine eficacitatea bine cunoscută obținută de la masajul anticelulitic cu vacuum cu inovațiile tehnologice, îmbunătățind considerabil efectul final.

Combinînd într-o sungură procedură cele mai proaspete tendințe în materie de luptă cu celulita, TDC (Tratarea Diferențiată a Celulitei) este o metodologie patentată de Weyergans High Care, fiind unică în lume. Procedura de TDC include patru etape:

  1. Drenajul limatic
  2. Activizarea metabolismului lipidic
  3. Întărirea țesutului conjuctiv
  4. Masajul pentru îmbunătățirea circulației sanguine

Procedura se efectuiază cu ajutorul aparatul SPM Vacupress, care operează după principiul de vacuum intermitent, care activează în două faze:

  1. Faza presiunii negative
  2. Faza presiunii pozitive

Presiunea celor două cupe de sticlă a aparatului SPM Vacupress este reglată automat, stimulând producerea de colagen și elastină.

În cadrul procedurii are loc întinderea fiziologică a celulelor adipoase, care sunt transportate spre sistemul limfatic și ulterior complet eliminate. Acest proces are loc pe parcursul unei perioade mai îndelungate, chiar și la câteva zile după procedura de TDC.

Câteva dintre multele Efecte pe care le veți resimți după o procedură cu SPM Vacupress sunt:

  1. Îmbunătățirea aspectului pielii
  2. Diminuarea aspectului de coajă de portocală
  3. Îmbunătățirea circulației sanguine
  4. Purificarea și detoxifierea sistemului limfatic

masajul anticelulitic cu vacuum

Studiile au arătat că combaterea celulitei prin metoda TDC patentată de Weyergans are efecte extraordinar de bune, fiind net superioare altor proceduri cosmetologice corporale. Părțile problematice ale corpului se regenerează și obțin un aspect întinerit. Prețurile sunt foarte accesibile, luînd în considerare beneficiile practic instante pe care le veți observa.

Dacă doriți să ieșiți învingătoare din lupta cu celulita, ar trebui neapărat să încercați metodologia masajului cu vacuum la Weyergans High Care Center!