Papiloamele nu mai sunt o problemă la Weyergans High Care Center

Tu ai papiloame? Sau poate prietena ta se confruntă cu această problemă și nu îi găsește rezolvarea? Află cum cele mai noi tehnologii se folosesc în cosmetologie pentru a face această afecțiune să țină de trecut.

Deși papiloamele nu sunt periculoase, ele arată inestetic și deranjează, iar dacă sunt traumatizate, se pot infecta. Mai mult ca atât, ele se raspândesc foarte ușor dacă sunt scărpinate, sau dacă se freacă de guler, colier, etc. Acestea pot avea origine virală, cauzate de Virusul papiloma uman sau pot fi de origine genetică. De multe ori, papilomele cresc și se înmulțesc în perioadele în care imunitatea e scăzută sau atunci când sunt expuse la soare. Dacă nu sunt tratate, ele se pot înmulți. Există mai multe metode de înlăturare a lor de la acele naturiste, până la intervenţii chirurgicale, proceduri rapide, sau care durează.

Din fericire, medicina estetică modern a găsit soluţii rapide şi neinvazive pentru această problemă.

Specialiștii de la Weyergans High Care te pot ajuta să scapi de papiloame:

  • fără durere
  • fără incizie, deci fără cicatrici
  • anestezie locală
  • tratament ambulatory
  • timpul de recuperare e foarte scurt
  • complicațiile post operatorii, practic, lipsesc

papiloame

Procedura se face cu aparatul Ultra V Plasmapen, un aparat inovativ în medicina estetică, care folosește plasma ionizată. În timpul procedurii gazele din aer sunt ionizate şi formează nişte microparticule care distrug papiloamele.

Dispozitivul este foarte precis și nu răspândește căldură în jurul țesutului pe care se lucrează.  Din acest motiv e ușor de folosit şi pe zone mici, cum ar fi pleoapele, pentru blefaroplastie. Procedura e un neinvazivă, iar disconfortul resimțit pe durata ei, e minim. Timpul de recuperare e de 2-5 zile. Persoanele care sunt predispuse la hiperpigmentări cutanate pot rămâne cu o mica pată maronie, dar nu e cazul să-şi facă giji, pentru că aceasta va dispărea complet după de câteva săptămâni.

Contraindicații:

  • femeile însărcinate sau care alăptează
  • prezența unor anumite boli cornice
  • persoanele care se expun razelor solare fără protecție

În compartimentul "Price List" este indicat preţul procedurilor. Ne puteţi contacta şi la numărul de telefon (022) 81-16-81, unde specialiştii noştri vă vor oferi consultaţie gratuit.