Peelingul cu retinol – soluția pentru tinerețe

În viața fiecărei femei vine un moment când începe să se gândească cum să corecteze schimbările de aspect ale pielii. Medicina estetică oferă multe soluții, iar una din ele este peelingul cu retinol.

Păstrarea tinereții și a frumuseții este posibilă nu numai prin intermediul chirurgiei plastice, ci și prin alte modalități la fel de eficiente. Peelingul cu retinol vă ajută să arătați mai tânără, fără să fiți nevoite să vă culcați sub bisturiul chirurgului.

La ce ajută peeling-ul cu retinol?

Principalul ingredient activ al acestui peeling este acidul retionoic, un derivat al vitaminei A. Acesta este foarte eficient, prezentând următoarele avantaje:

  • luptă împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii
  • netezește cicatricile după acnee
  • elimină pigmentarea pielii
  • normalizează producția de colagen
  • restabilește umiditatea pielii
  • purifică porii

După această procedură are loc regenerarea și vindecarea pielii. Totodată, se îmbunătățește circulația sângelui în stratul productiv al epidermei.

Retinoidele din compoziția acidă contribuie la normalizarea nivelului de hidratare a pielii, curățarea și protejarea de bacterii, ridurile devin mai puțin vizibile.

Câte proceduri sunt necesare?

Pentru a obține un efect pozitiv, sunt suficiente 1-2 sesiuni de peeling cu retinol, cu o frecvență de o dată pe lună.

Cosmetologii centrului cosmetologic Weyergans High Care Center vă stau mereu la dispoziția Dvs. în cazul când aveți nevoie de o informație mai detaliată despre această procedură.