Acidul hialuronic – cum acesta vă ajută să fiți mereu tinere!

Printre cele mai populare servicii cosmetologice în Chișinău, procedurile cu acid hialuronic ocupă, cu siguranță, un loc de frunte. Pe lângă prețul mai mult decât democratic al acestor servicii, acidul hialuronic atrage prin multitudinea de beneficii pe care le aduce.

Dar v-ați pus vreodată întrebarea: Cum acționează acidul hialuronic în beneficiul frumuseții Dvs?

Sigur ați observat cum bebelușii au o piele ”pufoasă”, fină și netedă. Asta deoarece toți oamenii se nasc cu o rezervă considerabilă de acid hialuronic în organizm, care odată cu trecerea anilor, tinde să scadă. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de acid hialuronic descrește, celulele devenind mai uscate și pierzându-și elasticitatea.

Se știe că cele mai geniale lucruri în lume sunt și cele mai simple. Acest fapt se aplică și serviciilor cosmetologice. Astfel, contrar concepțiilor greșite, acidul hialuronic NU este deloc dăunător tenului, nici pe termen lung, nici pe termen scurt. Din contra, această substanță acționează ca un agent de umectare extraordinar de puternic, oferind tenului acea senzație de ”piele de bebeluș”.

Există mai multe metode de integrare a acidului hialuronic în îngrijirea tenului, de la aplicarea topică a acestuia până la injectare. Evident, serviciile cosmetologice de injectare a acidului hialuronic de către cosmetologi profesionali este cea mai bună opțiune, având ca rezultat un ten întinerit, hidratat și neted. În acest caz, acidul hialuronic injectat va acționa ca un burete și va reține apa, restabilind, astfel, volumul pierdut al zonelor de pe fața Dvs. Dacă nu sunteți mulțumită de rezultat, există metode de a dispersa acidul injectat înainte ca acesta să se dezolve în mod natural. Procesul natural de dizolvare durează de la 3 până la 12 luni.

Aplicarea topică de seruri și loțiuni ce conțin acid hialuronic va îmbunătăți elasticitatea tenului și va contribui la reversarea acțiunii radicalilor liberi.

Există studii care demonstreaza faptul că acidul hialuronic injectat stimulează producerea naturală de colagen, o altă substanță benefică aspectului de ten tânăr. Prin urmare, injectarea de acid hialuronic nu este nimic altceva decât susținerea unui proces natural, care la rândul său, stimulează alte procese menite să păstreze tinerețea și frumusețea femeilor!