Cavitatie + limfodrenaj cadou!

LIPOSUCTIE FARA OPERATIE IN CENTRUL COSMETOLOGIC WEYERGANS

Oricine doreste poate beneficia de liposuctie fara operatie in Moldova!

Procedura mai este cunoscuta sub denumirea de cavitatie cu ultrasunet si in prezent, este considerata una din cele mai eficiente metode de remodelare corporala precum si de indepartare a excesului de grasime.

Principiul acestei proceduri consta in eliminarea grasimilor inestetice de pe zonele problematice cu ajutorul undelor de ultrasunete cu intensitate foarte mare si frecventa joasa. In rezultat, se formeaza niste microbule de vid care desfac celulele adipoase, contribuind astfel la inlaturarea acestora din organism.

Circa 90 de procente din acumularile adipocitare sunt absorbite de limfa si drenate prin sistemele limfatic si circulator, catre ficat si rinichi. Restul ajung in sange si se transforma in glucoza. Liposuctia fara operatie in Chisinaureprezinta o reala alternativa la liposuctia traditionala chirurgicala, avand avantajul de a fi non-invaziva si non-agresiva. Pielea devine neteda si tonfiata, fara tesut lasat, fara vanatai sau umflaturi si fara pierdere de timp pentru recuperare. Este un tratament de corectare care ofera corpului un nou contur, neafectand in nici un fel epiderma, pastrandu-i elasticitatea, fermitatea si culoarea. Cavitatia cu ultrasunet produce urmatoarele efecte: reduce grasimea subcutanata, combate celulita si corecteaza defectele ramase dupa liposuctia chirurgicala. Rezultatele sunt aparente imediat de la prima sedinta, iar dupa cateva zile imbunatatirea va deveni tot mai evidenta. De mentionat este faptul ca grasimile se pot depune din nou, de aceea, pentru a preveni acest lucru, un regim alimentar corect si usoare activitati fizice va pot ajuta la maximizarea eficientei tratamentului de cavitatie. In caz contrar, chiar si cele mai bune rezultate cu timpul sunt reduse pana la zero.

Expertii afirma ca aceasta tehnologie nu induce efecte adverse si este inofensiva pentru sanatate. In unele cazuri, poate aparea o senzatie de greata, sete sau o inrosire usoara a pielii, dar acestea sunt reactii normale care depind de sensibilitatea individuala a organismului.

Comanda serviciilor in Chisinau se realizeaza pe numarul de telefon (022) 81-16-81 (consultare graturita a cosmetologului!)