Fii în trend cu tredliftingul

Închipuiți-vă că fața dvs din nou strălucește de tinerețe, pielea redevine din nou suplă și radiantă. Că au dispărut cinci sau chiar și zece ani! Cel mai plăcut lucru în cazul acestor vise este că ele chiar sunt realizabile! Pentru acest lucru trebuie să memorizați doar câteva cuvinte: liftingul cu fire de la Weyergans.

În 2011 coreenii au elaborat mezofirele care se introduc sub piele pe o schemă specială cu ajutorul unor ace de acupunctură extrem de subțiri. Această procedură se numește tredlifting sau bioarmare. Între timp, a devenit extrem de populară în întreaga lume. La Weyergans această procedură se face deja de câțiva ani și eficiența ei a fost demonstrată pe exemplele zecilor de femei fericite și întinerite.

Mezofirele sunt un material biodegradabil din acid polilactic care este absorbit în totalitate de către țesuturile organismului în 6-8 luni. În acest răstimp firele crează o carcasă care întinde pielea și stimulează sinteza colagenului nostru. Ovalul feței se corectează vizibil și se umple dinăuntru.

În esență, efectul de la această procedură este asemănător cu rezultatul unei operații estetice. Diferența este că nu veți avea nevoie de restabilire după intervenție. La Weyergans High Care Center medicii-cosmeticieni au o experiență colosală în cazul mezofirelor. Procedura de introducere a firelor este sigură și lipsită de durere, nu lasă urme și nu necesită reabilitare.

Mezofirele își păstrează efectul timp de doi ani, în care câștigați tinerețe și timp.

Telefonați și programați-vă pentru o procedură care vă va face mulțumite de imaginea din oglindă!

📞022-811-681 și 📞079-500-697
Vă așteptăm!