Cum apărăm pielea de pete pigmentare?

La centrul cosmetologic Weyergans veți obține un singur răspuns: efectuînd pilingul cu acid ferulic.

E unicul piling care este recomandat chiar și vara. Spre deosebire de ceilalți acizi, care, la contactul cu razele intense ale soarelui estival, vor provoca apariția petelor. Acidul ferulic, însă, este sigur, netraumant și foarte eficient în orice anotimp.

Ca și toți componenții cosmetologici puternici, acidul ferulic a venit din medicină, unde era folosit la tratamentul bolilor cauzate de radiații. Acidul ferulic este un antioxidant superputernic. El mărește capacitățile de apărare ale celulelor, scade sensibilitatea la intoxicații și stimulează regenerarea acestora.

Ca rezultat, acidul ferulic vă salvează de pete pigmentare dacă deja le aveți, dar și preîntâmpină apariția acestora, la fel ca și a pistruilor sau a alunelelor. Odată cu dispariția petelor se netezesc și ridurile, dispar cearcănele de sub ochi, tenul se curăță de celulele moarte și se împrospătează simțitor.

Acidul ferulic, trebuie să mai menționăm, este o substanță naturală ce se găsește în mere, în tărâțe de orez, grâu, ovăz, în nucile de cedru, cafea, ananas și portocale.

Acidul ferulic se folosește în pilingurile chimice superficiale. În componența preparatului mai intră acizii salicilic, lactic, ascorbic și ghicolic. Completat de extracte din ceai verde, struguri, spanac, morcov și alți componenți utilizați în practica cosmetologică.

Preparatul își îndeplinește destoinic sarcina sa principală: curățarea straturilor superficiale ale pielii de celulele moarte, astfel luptând cu schimbările de vârstă și alte probleme estetice ale tenului.

CUI I SE POTRIVEȘTE? Femeilor de peste 35 de ani. Posesoarelor unui ten gras, cu porii măriți. Celor care suferă de pigmentare, acnee, exfoliere, semne ale îmbătrânirii, cu riduri de mimică, cicatrici postacneice și surplus de țesut adipos subcutanat.

Rezultate:
• curățare profundă;
• înălbire și îmbunătățire a nuanței tenului;
• creșterea vitezei de regenerare a celulelor;
• activizare a sintezei de colagen și elastin;
• micșorare a ridurilor;
• protecție de raze ultraviolete;
• întărire a pereților vaselor sangvine;
• reglare a activității glandelor sebacee;
• îmbunătățire a aspectului exterior;
• tratare a acneei și urmărilor acesteia.

După 2 săptămâni de la efectuarea pilingului puteți să mergeți liniștite chiar și la mare. Fața nu va arde, iar bronzul se va așeza frumos și neted.

Pentru detalii și informații suplimentare, programați-vă la consultația unui cosmetician la telefonul 022 811 681.