4 proceduri impotriva celulitei

Coaja de portocală trebuie să existe doar pe portocală. Nu are ce căuta pe coapsele, fesele și brațele noastre. Pielea trebuie să rămână fermă și netedă, ca în tinerețe. Credeți că nu există șansa unei reîntoarceri în timp? Pur și simplu n-ați aflat despre aceste patru proceduri.

Procedura nr. 1. Masaj vacuum pentru corp (SPM Vacupress)
O sesiune de masaj vacuum înlocuiește 5 proceduri de masaj obișnuit. Oricât de puternice ar fi mâinile maseorului, el nu poate acționa asupra straturilor adânci ale pielii. Aparatul lucrează cu țesuturile adânci, acolo unde se și ascunde cauza apariției celulitei. Masajul vacuum pune în mișcare limfa, dinamizează metabolismul în celulele adipoase, modelează silueta, reduce celulita și face pielea fermă și netedă.

Procedura nr. 2. Cavitație (Liposucție fără operație)
Scopul acestei proceduri este să micșoreze volumul corpului. Iar odată cu reducerea stratului de țesut adipos, ați ghicit, se reduce și celulita. După cavitație pielea devine suplă, dispar defectele estetice.

Procedura nr. 3. Împachetare (Body Wrapping)
E o procedură care dă un efect imediat! Până la 2.5 cm în 24 de ore! Împachetările corporale se fac cu utilizarea unei creme speciale - Zimt Creme. Compoziția acesteia dă un impuls puternic pentru evacuarea lichidelor în plus și a toxinelor din organism. Iar efectul de seră creat de peliculă face procesul și mai eficient. Veți începe să vă micșorați în volum imediat, ceea ce e greu de obținut cu alte proceduri.

Procedura nr. 4. Presoterapie (Slide Styler)
Aparatajul cu ajutorul căruia se efectuiază procedura de presoterapie este mai degrabă asemănător cu scafandrul unui cosmonaut. “Cizmele aeriene” sunt elaborate pentru a elibera corpul dumneavoastră de excesul de lichide, pentru a grăbi metabolismul și de a face rezultatul celorlalte proceduri și mai puternic. Presoterapia oferă nu numai un efect anticelulitic foarte vizibil, dar și o senzație de corp ușor, energie și poftă de viață.

Aceste patru proceduri intră în programul Tratamentului diferențial al celulitei (TDC). La Weyergans High Care Center au o abordare foarte serioasă în tratamentul celulitei. Și acesta oferă un rezultat absolut spectaculos! Vă garantăm acest lucru!

Pentru mai multe detalii apelati 📞022-811-681 și 📞079-500-697