Biorevitalizare cu acid hialuronic – tinerețea în seringă

Despre biorevitalizare cu acid hialuronic știu deja practic toate femeile care au grijă de felul în care arată. Dacă nu știți exact ce înseamnă biorevitalizarea și nu ați încercat-o încă, nu este niciodată prea târziu să începeți să aveți grijă de Dvs.

Ce este biorevitalizarea cu acid hialuronic?

Cuvântul ”biorevitalizare” se traduce ca reîntoarcerea la viață în mod natural. Acidul hialuronic injectatare menirea de a păstra nivelul de hidratare oportun în dermă.

Biorevitalizarea cu acid hialuronic este o procedură de întinerire și rezolvare a multe probleme ale pielii.

Cum are loc biorevitalizarea cu acid hialuronic?

Această procedură are loc prin injectarea sub-cutanată a substanței active. Fiind creat în mod sintetic, acidul hialuronic are o perioadă de acțiune mai îndelungată, ajungând la un efect ce durează până la 12 luni.

Înaintea injectării, pielea este curățită de reziduri. Procedura întreagă durează aproximativ o oră. În ciuda mărimii mici a acului, puteți resimți o stare de disconfort în timpul procedurii. Dacă este prea greu de suportat, specialistul care efectuiază procedura va aplica topic puțin anestetic.

biorevitalizare

Care sunt indicațiile biorevitalizării cu acid hialuronic?

 • Piele uscată
 • Oval al feței pierdute
 • Elasticitate a pielii scăzută
 • Acnee și post-acnee
 • Pete pigmentare cauzate de vârstă
 • Riduri
 • Cercuri negre sub ochi

Ca și în alte proceduri cosmetologice, există câteva contraindicații petrecerii biorevitalizării cu acid hialuronic:

 1. Hipersensibilitate sau alergie la preparatele din acid hialuronic
 2. Infecții fungice, bacteriale sau virale ale pielii
 3. Sarcina și lactația
 4. Prezența bolilor autoimune

Care este vârsta potrivită pentru a începe înjectările?

Capacitatea pielii de a produce această substanță începe să scadă odată cu vârsta de 20 de ani. Iată de ce este atât de important de a apela la procedurile cosmetice oportune la vârsta corectă.

Până la vârsta de 30 de ani corpul are încă destule resurse pentru menținerea nivelului de hidratare optim. La vârsta de 30 de ani, pielea începe să reacționeze la factorii externi, ceea ce duce la îmbătrânire. De aceea, se recomandă biorevitalizarea cu acid hialuronic începând cu vârsta de 30 de ani.

Numărul de sesiuni necesare variază, în funcție de vârstă și starea pielii. La 30 de ani, sunt necesare 1-2 proceduri, la distanță de 15-30 de zile. Asta va fi destul pentru un efect de 6-12 luni.

La 40-45 ani, numărul de sesiuni va crește la 6-8, cu o pauză de 1-2 săptămâni.

Pentru a stabili numărul exact de proceduri de biorevitalizare necesare anume Dvs., vă invităm la o consultație personalizată gratuită la salonul Weyergans High Care Center Moldova!