Carboxiterapia – biologia în serviciul frumuseții

Carboxiterapia este una dintre cele mai inovative proceduri cosmetologice în Chișinău, fiind disponibilă în cadrul Weyergans High Care Center Moldova. Rezultatele bune și originalitatea procedurii atrag femeile de toate vârstele. Carboxiterapia implică administrarea cutanată și subcutanată a dioxidului de carbon (CO2) cu ajutorul câtorva metode alternative. Weyergans oferă această procedură în forma ei neinvazivă, foarte plăcută tuturor femeilor.

Istoria procedurii de carboxiterapie

Carboxiterapia a fost prima dată întâlnită în SPA-urile regale din Franța în anul 1932. Ulterior, procedura a fost preluată în America de Sud și Europa, tratând afecțiunile arteriale. În scopuri cosmetologice, carboxiterapia era folosită pentru tratarea celulitei, vergeturilor, cicatricilor și altor semne vizibile pe piele.

În timp, studiile au demonstrat eficacitatea acestei terapii în îmbunătățirea elasticității pielii, producerii de colagen, îmbunătățirea circulației sanguine și distrugerea țesutului adipos.

carboxiterapia

Ce presupune carboxiterapia?

Dioxidul de carbon este un compus natural ce se găsește în corpul uman. Omul inspiră oxigen și expiră dioxid carbon. Plantele, pe de altă parte, transformă dioxidul de carbon în oxigen. Totodată, anume dioxidul de carbon oferă băuturilor carbogazoase acele bule de aer.

În cosmetologie, carboxiterapia non-invazivă presupune administrarea de CO2 pacienților, cu ajutorul unei măști speciale, îmbogățită de  această substanță vitală tuturor ființelor de pe pământ.

Cum are loc procedura de carboxiterapie?

Procedura începe cu o demachierea pacientei. Ulterior se va aplica gelul îmbogățit cu CO2, urmat de o mască specială. Acestea vor creea un  mediu bazic la suprafața pielii. Procedura durează în jur de 40 de minute, fiind necesar un curs de aproximativ 8-10 proceduri.

Care sunt avantajele procedurii?

Îmbunătățirea aspectului pielii este vizibil chiar după prima procedură. Tenul se va bucura de următoarele efecte benefice ale carboxiterapiei:

  • Dezintoxicarea tenului
  • Îmbunătățirea și uniformizarea culorii pielii
  • Creșterea nivelului de fermitate a pielii
  • Îmbunătățirea circulației sanguine
  • Normalizarea circulației limfei
  • Stimularea proiceselor metabolice
  • Înlăturarea ridurilor fine

Carboxiterapia nu are contraindicații ce țin de vârstă sau tipul tenului și nu presupune nici un risc. Pentru a afla cum puteți beneficia de aceste proceduri cosmetologice, dar și de alte proceduri inovative și benefice tenului Dvs., vă invităm la Weyergans High Care Center Moldova pentru consultații gratuite.

În video de mai jos, puteți urmări cum are loc procedura de carboxiterapie noninvazivă în Weyergans High Care Center Moldova.