Cavitația cu ultrasunet – 8 beneficii de care nu știați!

Nu este nimic mai frustrant decât imposibilitatea de a pierde în greutate, în pofida tuturor eforturilor depuse. Adesea, femeile încep să ia în considerare operația de liposucție, care ar face ca tot țesutul adipos din zonele problematice să dispară. Dar nu vă grăbiți cu asemenea decizii drastice! Există cavitația cu ultrasunet – o procedură cosmetologică, disponibilă în Chișinău, ce mai este numită și liposucție fără operație!

CavitațiaTerapia cu cavitație cu ultrasunet este una dintre cele mai inovatoare soluții pentru a scăpa de grăsimea nedorită. Iată doar câteva dintre beneficiile surpinzătoare ale acestei proceduri corporale:

 

  1. Versatilitate

Cavitația cu ultrasunet poate fi aplicată practic pe oricare zonă problematică ale corpului, cum ar fi abdomenul, șoldurile, fesele, etc.

  1. Non-invazivitate

Spre deosebire de liposucție, cavitația cu ultrasunet nu este o procedură chirurgicală. Tratamentul se bazează pe frecvențele undelor de ultrasunet care topesc grăsimea.

  1. Naturalețe

Terapia cu cavitație folosește undele de ultrasunet pentru distrugerea celulelor adipoase. Grăsimea este transformată într-un lichid, în timp ce țesutul muscular rămâne intact. Acest lichid părăsește corpul uman printr-un proces de eliminare natural.

  1. Lipsa durerii

Pacienții nu simt nici un fel de discomfort nici în timpul, nici după finisarea procedurii. Cea mai frecventă senzație este una de căldură ușoară.

  1. Siguranță

Ultrasunetul este pe larg utilizat în multe proceduri medicale de diagnostic și terapie. Nu există practic nici un risc, în special în comparație cu alte proceduri de reducere a țesutului adipos, ce implică proceduri chirurgicale invazive.

  1. RapiditateCavitația

Fiecare sesiune de cavitație durează între 20 și 60 de minute, fiind ușor de strecurat în programul încărcat al oricărei persoane.

  1. Rezultate imediate

Deseori rezultatele pot fi observate imediat după procedură, iar rezultatul maximal este atins la 3 zile după cavitație.

  1. Eficacitate înaltă

Atunci când dieta și exercițiile fizice v-au epuizat, specialiștii Weyergans vă vor ajuta în lupta cu grăsimea! Remodelați-vă corpul, scăpați de celulită și redobândiți-vă încrederea în sine cu ajutorul cavitație cu ultrasunet.