DermioCare – terapie unică disponibilă doar la Weyergans!

Terapia cu DermioCare este una dintre cele mai benefice proceduri cosmetologice și terapeutice în lumea întreagă. Weyergans High Care Center Moldova este unicul centru în Republica Moldova unde puteți beneficia de terapia cu ioni negativi.

Oamenii sunt încărcați cu energie pozitivă, în mod natural. Cu ajutorul respirației, electronii negativi sunt preluați din mediul înconjurător în cantitatea necesară. Dar, odată cu trecerea timpului, plămânii pierd din capacitatea de a alimenta la fel de bine organismul cu oxigen. La distribuirea oxigenului, prioritate au inima, ficatul, splina, etc, iar pielea rămâne nealimentată cu destul oxigen. Oxigenarea neadecvată a pielii duce spre îmbătrânire, încetinind regenerarea țesuturilor și divizarea celulelor.

DermioCareDermioCare este un aparat dezvoltat de Weyergans High Care. Acesta folosește principiile teorii cuantice pentru a oferi saturarea necesară de oxigen. Astfel, funcțiile de regenerare și divizare celulară sunt îmbunătățite, sinteza colagenului – stimulată și aspectul ferm al pielii – restabilit.

DermioCare este recomandat pentru pielea problematică și sensibilă, alergii, neurodermatite, cuperoză, rosacea, piele obosită și lipsită de elasticitate.

Rezultatele procedurii nu sunt doar vizibile, dar și simțite de pacienți. După o procedură de doar 30 minute, pielea este revigorată și împrospătată.

Tratamentul facial DermioCare se bazează pe alimentarea cu ioni negativi. Odată fixată casca protectoare asupra feței pacientului, ionii negativi sunt dispersați direct în piele. Senzația de aer curat și relaxare este însoțită de efecte pe termen scurt și lung.

DermioCare este o parte indispensabilă tratamentelor anti-aging. Pentru efecte maximale, este recomandat un curs de 10 proceduri.

Știați că...?

Oamenii de știință au descoperit avantajele ionilor negativi în 1957. Biologul A.P. Krueger numea ionii negativi ”vitamine din aer”, datorită efectelor revitalizante și de saturare a nivelurilor necesare de oxigen.

Un alt om de știință, Dr. Lee, promovează idea precum că folosirea ionilor negativi în cadrul tratamentului cancerului duce la rezultate pozitive. Asta deoarece este stimulată divizarea celulelor sănătoase, în detrimentul celor maligne.

Unicul aparat potrivit acestei terapii în toată lumea este DermioCare, de la Weyergans High Care. Vă invităm să beneficiați de această procedură unică în centrul nostru!