Fotoepilarea cu IPL – piele netedă nu doar vara

Cum ar fi să uitați de grija părului nedorit, de epilările dureroase cu ceară sau de perioada lungă între epilări, când nu puteți face nimic decât să așteptați ca părul să crească la lungimea necesară pentru a putea fi epilat din nou? Fotoepilarea cu IPL face acest vis posibil, la Weyergans High Care Center Moldova.

Fotoepilarea cu IPL este o metodă inovatoare de îndepărtare a firelor de păr nedorite, posibilă de aplicat pe orice parte a corpului. Impulsul de lumină este trimis spre rădăcina părului, distrugând foliculii de păr. Totodată, aparatul Venus, cu ajutorul căruia se petrece această procedură, stimulează prin acele impulsuri de lumină și producerea de colagen. În rezultat, pielea rămâne fermă și netedă!

Fiind una dintre cele mai sigure și nedureroase proceduri de îndepărtare a părului, fotoepilarea cu IPL are multe beneficii, printre care:

 1. Posibilitatea de a alege intensitatea și timpul de acțiune al impusului de lumină, în dependență de caracteristicile individuale ale fiecărui client
 2. Rezultate de lungă durată sau chiar definitive
 3. În cazul creșterii repetate al firului de păr, acesta va fi mult mai subțire și deschis la culoare
 4. Posibilitatea de a prelucra zone mari ale corpului, cum ar fi picioarele sau spatele.
 5. Aparatul Venus din cadrul Weyergans High Care Center este dotat cu un sistem de răcire performant, care face procedura plăcută.

Unul din puținele neajunsuri ale acestei proceduri este faptul că părul de culoare deschisă (blond sau sur) sau roșcat nu răspunde tehnologiei IPL.

Procedura de fotoepilare cu IPL este potrivită atât bărbaților, cât și femeilor, în cazul existenței părului nedorit pe față, axile, picioare, mâini, zona bikini, spate sau piept. Există un șir de contraindicații petrecerii fotoepilării, printre care:

 1. Hipertonia și alte afecțiuni ale sistemului cardio-vascular
 2. Boli oncologice
 3. Boli sistemice
 4. Boli infecțioase
 5. Hemofilia și alte afecțiuni ce afectează coagularea sângelui
 6. Consumul de steroizi și alte substanțe fotosensibilizante (contraceptive hormonale, etc)
 7. Sarcina și lactația
 8. Prezența corpurilor electronice, cum ar fi pompa de insulină sau cardiostimulatorul
 9. Tatuaje

Dacă doriți să scăpați de firele nedorite de păr cu ajutorul fotoepilării, este necesară consultația specialistului. În salonul Weyergans High Care Center această consultație este gratuită. Totodată, veți primi indicații despre pregătirea pentru această procedură. De exemplu, cu 15-20 de zile înainte de fotoepilarea cu IPL, este reomandat să vă abțineți de la bronz și de la aplicarea bronzului artificial. Alte metode de epilare/depilare, cu excepția lamei de ras, sunt interzise cu 2-4 săptămâni pînă la procedură.

Specialistul care va efectua procedura vă va sugera și despre ce trebuie să faceți după procedură, pentru efecte maximale. Este recomandată folosirea de produse antiseptice și calmante, cum ar fi Pantenolul, abținerea pentru 2-3 zile de la frecventarea bazinurilor publice și restricționarea bronzului pentru 20-25 de zile.

Pielea netedă permanent nu mai este o fantezie. Vă așteptăm la Weyergans High Care Center pentru a proba cele mai sigure și eficiente proceduri corporale.