Fotoîntinerirea cu IPL – o procedură perfectă pentru toamnă

Toamna ar putea fi numită anotimpul preferat al femeilor, dacă e să privim numeroasele proceduri cosmetologice care pot fi efectuate în această perioadă. Unele dintre ele sunt cele făcute cu tehnologia IPL – Intense Pulsed Light (lumină intens pulsantă). Tehnologia IPL poate fi aplicată în mai multe scopuri, cum ar fi epilarea definitivă, tratarea cuperozei sau a petelor pigmentare. Dar una dintre cele mai populare proceduri cosmetologice cu IPL este cea de fotointinerire.

Metoda de fotointinerire cu IPL folosește impulsuri intense de lumină, direcționate în piele. Această lumină acționează asupra petelor pigmentare, culorii neuniforme ale tenului, capilarelor deteriorate și înroșirii generală a tenului. Totodată, IPL stimulează producerea de colagen și elastină, ceea ce oferă tenului fermitate și închide porii deschiși.

Există anumite criterii care determină dacă fotoîntinerirea cu IPL se potrivește unei persoane sau  nu. ”Candidatul ideal” pentru întinererirea cu IPL are:

  1. Tenul deschis la culoare
  2. Ten care a pierdut din fermitate
  3. Capilare deteriorate
  4. Pete pigmentare, și alte probleme ale tenului.

Dacă doriți să rezolvați toate aceste probleme simultan și să vă bucurați și de un ten întinerit, atunci IPL este perfect pentru Dvs. O procedură de fotoîntinerire cu IPL durează aproximativ 30 de minute, fiind necesare în de la 3 la 5 proceduri.

Printre contraindicațiile petrecerii fotoîntinerirei cu IPL, cele mai importante sunt:

  • Culoare închisă a pielii
  • Piele bronzată sau expusă recent la soare
  • Afecțiuni ale pielii incompatibile cu IPL

Versatilitatea tehnologiei IPL și efectele de lungă durată sunt doar două din beneficiile utilizării acestei tehnologii. În cadrul salonului Weyergans High Care Center se utilizează aparatul Venus, care a demonstrat o eficacitate incomparabilă a aplicării IPL. Aparatul poate fi setat la intensitatea luminii necesară, pentru rezultate maxime.

Aparatul Venus reprezintă totalitatea anilor de experiență în folosirea tehnologiei IPL. Senzația de răcoare ce o resimt clienții la fiecare puls de lumină trimis face procedura încă și mai plăcută. Totodată, Venus este capabil să petreacă procedura necesară cu o eficiență crescută față de generațiile vechi de aparate cu IPL. Astfel, veți obține efecte mai vizibile după o singură procedură.

Specialiștii noștri vor identifica metodele în care tehnologia IPL vă poate ajuta și propune un program complex de soluționare a problemelor Dvs.