Premieră în Republica Moldova – SLĂBIRE RAPIDĂ

Dacă ați încercat multe metode de slăbire, dar nici una nu a avut rezultatele pe care le doreați, atunci cu siguranță această noutate de la Salonul Weyergans High Care Center Moldova vă va bucura! Acum puteți obține acea slăbire rapidă la care visați cu ajutorul aparatului RF Slimming Machine III+, disponibil exclusiv la Weyergans!

Aparatul respectiv nu are echivalent în Republica Moldova și prezintă o tehnologie patentată, care combină cele mai bune terapii corporale într-o singură procedură cosmetologică. Felul în care lucrează acest aparat poate fi comparat cu lucrul unui sculptor, care modelează formele perfecte pe toate femeile.

slăbire rapidă

Acesta vine cu o combinație de proceduri 3-în-1, numită Tehnologia Elos, acționând asupra dermei cu raze infraroșii, radiolifting  și aspirație vacuum:

Razele infraroșii acționează asupra țesutului de grăsime de sub piele, stimulând producerea de colagen și tonifiind pielea.

Radioliftingul este, la fel, ceva deosebit față de tehnologiile existente în Moldova la moment. Fiind o tehnologie patentată, acesta are un efect mai puternic asupra țesutului adipos, lăsând pielea cu un aspect tînăr și neted.

Masajul cu vacuum stimulează circulația limfei și contribuie la distrugerea țesutului adipos. Prin drenajul limfatic este obținută o circulație mai bună a sângelui și limfei, ceea ce crește producerea de colagen.

Conform studiilor efectuate, după efectuarea procedurilor cu RF Slimming Machine, circumferința taliei se micșorează considerabil. Aparatul RF Slimming Machine III+ acționează până la adâncimea de 1.5 cm, stimulând metabolismul grăsimilor și îmbunătățind elasticitatea pielii. Astfel, se obțin următoarele efecte, pe lângă cel de slăbire rapidă:

  • Remodelarea corporală
  • Reducerea celulitei
  • Tonifierea pielii

Rezultatul? Un corp remodelat, fără grăsimi și cu aspect întinerit.

Pe lângă nemaipomenitul efect de slăbire rapidă, RF Slimming Machine III+ este folosit cu succes și în procedurile faciale, având următoarele beneficii:

  • Eliminarea bărbiei duble
  • Lifting facial
  • Creșterea fermității tenului
  • Eliminarea ridurilor

Mai mult decât atât, dacă zona ochilor necesită îmbunătățiri, puteți încerca procedurile cu aparatul minune! Acesta va oferi un efect de lifting pleoapei superioare, va elimina ridurile fine și va reîmprospăta privirea Dvs!

Tehnologia Elos, care stă la baza funcționării RF Slimming Machine, a fost creată de către oamenii de știință pentru contracararea stresului, lupta contra reținerii de apă, îmbunătățirea circuitului sanguin, distrugerea țesutului adipos, îmbunătățirea considerabilă a aspectului pielii, inclusiv distrugerea celulitei, tratamentul terapeutic al cicatricelor post-operatorii și multe alte.

Procedura cu aparatul RF Slimming Machine III+, fie că se acționează asupra zonelor cu țesut adipos de pe corp sau asupra tenului, nu creează nici un discomfort pacientului, iar efectele sunt vizibile după prima procedură.

La momentul de față, acesta este unicul aparat cosmetologic capabil să remodeleze corpul în cel mai scurt timp, dar și să acționeze rapid asupra defectelor tenului.

Dacă sunteți curioasă să încercați cea mai eficientă metodă de slăbire rapidă, vă invităm în salonul Weyergans High Care Center Moldova, pentru o consultație gratuită!