RF Lifting Facial – Cheia Tinereții Dumneavoastră

Procedurile cosmetologice faciale se bucură de o vastă diversitate în cadrul Salonului Weyergans High Care Center Moldova. Una dintre minunatele proceduri faciale care garantează frumusețea și tinerețea tenului este RF Lifting Facial, o soluție inovatoare și o terapie care și-a demonstrat deja eficiența în lupta cu îmbătrânirea.

În cadrul Weyergans High Care Center Moldova, procedura de RF Lifting Facial se efectuiază cu ajutorul aparatului italian Venus Wavemed. Acesta lucrează cu o tehnologie sigură, eficientă și ergonomică, care folosește unde care pătrund la adâncimea potrivită pentru atingerea efectului maximal.

Aparatul italian Wavemed Venus permite controlul temperaturii automatizat. Se consideră că temperatura optimală este de 40-42 grade Celsius. Aparatul este capabil să urmărească temperatura în epidermă, reglând-o automat pentru a rămâne constantă. Astfel, pielea este protejată de supra-încălzire, asigurând comfortul pe care îl simte pacientul în timpul procedurii.

rf lifting facial

Procedura de RF Lifting Facial se recomandă în următoarele cazuri:

  • Schimbarea ovalului feței
  • Deformarea bărbiei
  • Deformarea pielii gâtului
  • Semne de îmbătrânire

În urma procedurii de RF Lifting Facial moleculele de colagen se contractează, iar în straturile profunde ale epidermei sunt stimulate procesele naturale de regenerare. Astfel, producerea de colagen este puternic stimulată, acest proces durând încă 6 luni după procedură.

Imediat după procedura de RF Lifting Facial vă puteți aștepta la o ușoară înroșire a pielii, ce va disparea după 30-60 minute. Procedura este non-invazivă și nu necesită o perioadă lungă de recuperare.

Îndată după procedură veți observa o diminuare a ridurilor și o elasticitate mai bună a pielii. Pentru atingerea efectului maximal, sunt necesare de la 4 la 6 proceduri, în dependență de starea pielii. Aceste proceduri se efectuiază la o distanță de 2-4 săptămâni.