Terapia Cu Microcurenți – Terapia Covorului Roșu!

Ați observat o pierdere a tonusului tenului dumneavoastră? Ridurile fine vă deranjează? Soluția este terapia cu microcurenți în salonul Weyergans High Care Center Moldova. Aceaste proceduri cosmetologice pot fi comparate cu un ”fitness pentru față”, antrenând și întărind musculatura facială. Mai mult decât atât, dacă în viața Dumneavoastră urmează un eveniment important la care vreți să străluciți în toată splendoarea, terapia cu microcurenți vă va bucura cu efectele sale imediate!

În cadrul Weyergans High Care Center Moldova, terapia cu microcurenți se efectuiază cu ajutorul aparatului Bio Ultimate Platinum. Acest aparat prezintă cea mai inovatoare tehnologie în materie de microcurenți, inclusiv tehnologia patentată Secvențe Suzuki. Acest sistem revoluționar combină într-o singură procedură o serie de beneficii pentru tenul Dumneavoastră. Sistemul Bio-Ultimate Platinum cu bt-ceutical este perceput ca cea mai puternică ustensilă disponibilă în dermatologie la moment.Terapia Cu Microcurenți

Aparatul respectiv acționează ca un tonic pentru mușchii faciali, reprogramând fibrele musculare. Pacienta simte o stimulare electrică ușoară, ce nu cauzează disconfort. Totuși, în urma acestei stimulări aplicate pe parcursul a 20 de zile, studiile au arătat că:

 1. Producția de colagen crește cu 14%
 2. Producția de elastină crește cu 48%
 3. Circulația sanguină se îmbunătățește cu 38%

Totodată, terapia cu microcurenți este în stare să provoace o producere de aminoacizi ce stimulează ulterior producerea de celule sănătoase în organism.

Pacienții se vor bucura de efecte vizibile atât imediat, cât și ulterior, după mai multe proceduri de terapie cu microcurenți. Cele mai vizibile îmbunătățiri pot fi observate la 5-7 ședințe. Odată cu practicarea terapiei cu microcurenți, veți vedea următoarele efecte:

 • Ton muscular al feței și decolteului considerabil îmbunătățit
 • Riduri fine reduse
 • Pomeți și linia sprâncenelor ridicate
 • Aspect proaspăt al unui ten deteriorat
 • Circulație sanguină îmbunătățită

În funcție de starea tenului Dumneavoastră, specialistul va alege una dintre programele care vi se potrivește. Aparatul Bio Ultimate Platinum are următoarele programe, menite să rezolve diferite probleme ale tenului:

 • Procedura Age Defying, pentru întinerirea tenului
 • Procedura Turbo Lift, pentru lifting facial
 • Procedura Invisible Expression, ce diminuiază aspectul ridurilor mimice
 • Procedura Clear Acne, perfectă pentru lupta contra acneei
 • Procedura Hair Fall Control, pentru păr

Vă invităm la noi, Weyergans High Care Center Moldova, pentru a beneficia de consultația specialiștilor noștri și stabilirea numărului de proceduri necesare. În mod obișnuit, 1-3 ședințe săptămânale sunt de ajuns pentru probleme ale tenului obișnuite.