Vacustyler – atunci când tehnologia aduce și sănătate, și frumusețe

Procedurile cu aparatul Vacustyler sunt printre cele mai calitative și faimoase proceduri cosmetice în Chișinău, dar și în țările unde activează saloanele Weyergans. Aparatul cu care se petrec procedurile a reușit să demontreze o înaltă eficiență, devenind popular în cel mai scurt timp.

Despre aparatul Vacustyler

Fiind un aparat patentat al rețelei Weyergans, numele de Vacustyler vine de la îmbinarea a două cuvinte: vacuum și ”bodystyling”, sau ”modelare corporală”. Principiul de acțiune al aparatului Vacustyler a fost creat de cercetătorii Weyergans și se numește TVI – Terapie cu Vacuum Intermitent. Aparatul arată ca un tunel vacumatic, în interiorul căruia corpul pacientului primește tratamentul necesar.

Cum acționează Vacustyler?

Vacustyler acționează cu presiune negativă și pozitivă care se aplică alternativ pe anumite zone ale corpului. Această tehnologie acționează asupra țesutului adipos și a țesutului conjuctiv slab. În urma aplicării presiunii negative, nivelul de alimentare cu oxigen al sângelui crește semnificativ. Odată cu aplicarea presiunii pozitive, toate reziduurile și toxinele sunt direcționate din sistemul venos spre sistemul limfatic, fiind ulterior eliminate din organism.Vacustyler

O altă aplicare a aparatului Vacustyler se regăsește în domeniul fitness-ului. Prin aplicarea alternativă a presiunii pozitive și negative este eliminat acidul lactic. Febra musculară pe care o resimt sportivii astfel dispare chiar după prima ședință. Ba mai mult, o oră de procedură cu Vacustyler este echivalentă cu o oră de jogging.

Care sunt efectele benefice ale aparatului Vacustyler?

 1. Ameliorarea celulitei
 2. Întărirea vaselor sanguine
 3. Creșterea fermității pielii
 4. Restabilirea după antrenamente sportive
 5. Îmbunătățirea țesutului conjuctiv
 6. Detoxifiere
 7. Drenajul limfatic
 8. Distrugerea țesuturilor adipoase localizate
 9. Profilaxia bolilor vasculare ale picioarelor

Care sunt contraindicațiile procedurii cu Vacustyler?

 1. Sarcină și alăptare
 2. Hipotensiune
 3. Tromboză sau tromboembolism
 4. Sindrom inflamator
 5. Tromboflebită

Cât durează procedura și de câte proceduri este nevoie?

O procedură durează 30 de minute. Numărul recomandat de proceduri este 10.

Ce spun pacienții care au urmat aceste proceduri?

”Volumul picioarelor s-a micșorat semnificativ, iar aspectul capilarelor se îmbunătățește cu fiecare procedură.”

”Vacustyler este un aparat de minune, pielea mea a devenit mult mai fermă și frumoasă.”

”30 minute cu Vacustyler este exact ceea ce trebuie după o zi de lucru – relaxare, frumusețe și picioare ușoare într-o singură procedură!”