Impachetari corporale

Body Wrapping - impachetari corporale

Centrul cosmetologic Weyergans ofera proceduri de impachetari corporale

Body wrapping sau impachetari corporale in Moldova au devenit foarte populare in ultima perioada. Desi sunt proceduri simple, reprezinta unul din cele mai eficiente si agreabile tratamente in lupta contra celulitei. Circumferinta coapselor si a taliei se reduce chiar dupa primele sedinte, stratul de grasime se micsoreaza aproximativ cu 2, 5 cm pe zi. Aditional, impachetarea corporala este una din componentele de baza ale asa numitelor “tratamente diferentiate pentru celulita” si are un rol important in procesul de drenaj limfatic.

Inaintea de impachetarea propriu-zisa se face un peeling corporal profesional. In cazul in care, celulita este foarte pronuntata, peelingul stimuleaza circulația sangvina, pregateste tesuturile si deschide porii, accelerand astfel eliminarea depozitelor de grasime si apa. Concomitent, se realizeaza o curatare profunda a epidermei, asigurand patrunderea directa a substantelor active adanc in straturile pielii.

Apoi se aplica creme speciale, furnizate impreuna cu foliile cosmetice, de producatori cu renume. Body wrapping – impachetari corporale in Chisinau sunt accesibile pentru fiecare.

Efectele acestei proceduri se pot observa chiar de la inceputul tratamentului, datorita stimularii sistemului limfatic, distrugerii celulelor adipoase si eliminarii toxinelor. In rezultat, se rafineaza conturul corpului, textura pielii se imbunatateste, devenind mai neteda si mai tonifiata. Numarul de sedinte necesare precum si rezultatele obtinute depind de varsta, de gradul de celulita si de volumul masei adipoase. In mediu este nevoie de a efectua intre 6 si 15 proceduri timp de 3 - 6 saptamani, insotite de o scadere treptata in circumferinta. Impachetarile corporale contribuie la eliminarea aspectului de coaja de portocala si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Sunati acum (022) 81-16-81 in Chisinau pentru a afla pretul sau vizitati pagina "pricelist"