Marirea si corectia buzelor

Marirea si corecti buzelor in Chisinau

Pentru o femeie moderna forma buzelor nu este doar o moda dar si o necesitate. In Centrul Cosmetologic Weyergans, aceasta procedura este indeplinita de cei mai buni specialisti din Chisinau, cu un stagiu de peste 10 ani in domeniu!

Procedura este facuta cu ajutorul unor filere bioregenerabile pe baza de acid hialuronic. Aceste filere astupa spatiul gol in tesuturi astfel formeaza volum acolo unde acesta nu este indeajuns.

Unele filere destul de active sunt folosite pentru corectarea ridurilor pronuntate care din interior reduc spatiile goale si ofera un relief bine conturat. La fel, acidul hialuronic, are capacitatea de a atrage moleculele apa si prin aceasta obtinem un volum bune conturat. Efectul se pastreaza 1-1.5 ani in dependenta de virsta si caracteristicile fiecarui pacient.

Specialistii Centrului nostru folosesc cele mai moderne si sigure preparate cu acid hialuronic pentru corectia si marirea buzelor, asa ca:- Juviderm,  Surgiderm,  Stylage, Pluryal,  Princess si altele. In dependeta de caz medicul detrmina care este densitatea optimala a preparatului.

Scopul medicilor Centrului Cosmetologic Weyergans este de a reda buzelor un aspect natural si a corecta defectele vizibile astfel ca fiecare client sa simpta o incredere in sine si o a obtine o frumusete adevarata.

Sunati acum  (022)81-16-81 pentu consultarea gratuita a medicului! Pretul pentru marirea buzelor in Chisinau sunt in rubrica  "price list