Curatarea faciala

Curatarea faciala

In Moldova curatarea faciala mecanica este foarte apreciata pentru faptul ca improspateaza si mentine starea buna a tenului, pastrandu-i tineretea si frumusetea.

Este o procedura care permite de a inlatura rapid si eficient punctele negre, cosurile sau comedoanele de pe fata. Desigur ca peelingul mecanic are si cateva mici neajunsuri generate de senzatia de disconfort din timpul procedurii. Totodata, este una din cele mai eficiente metode de curatare profunda a tenului, asigurand rezultate uimitoare in eliminarea punctelor negre, a cosurilor si a altor imperfectiuni. Dupa tratament, pielea devine rosie dar in urmatoarele ore revine la normal. Intensitatea rosetii depinde de pragul individual de sensibilitate. Insa in ziua imediat urmatoare, tenul capata un aspect sanatos si curat, se uniformizeaza tonul si textura acestuia.

Curatarea faciala in Chisinau se efectueaza doar de specialisti calificati si se indica in urmatoarele situatii:

  • Piele grasa si pori dilatati;
  • Puncte negre;
  • Cosuri, acnee sau pete pigmentare;
  • Comedoane si alte defecte vizuale foarte inestetice.

Intreg procesul este asemanator peelingului cu ultrasunet. Dupa procedura se aplica un produs profesional optim pentru ten, cu proprietati hranitoare si de redare a vitalitatii pielii. Finalul sedintelor se concretizeaza intr-un masaj facial Jake relaxant prin care este stimulata productia de noi celule de colagen si elastina. De asemenea, se aplica o masca cu efect de calmare si de uscare. Tratamentul se incheie cu o darsonvalizare a fetei care ingusteaza porii si stimuleaza metabolismul in tesutul subcutanat.

Efectuarea regulata a peelingului facial (in medie, o data pe luna), contribuie la curatarea dar si la revigorarea tenului. Pielea ramane fina la atingere si elastica.

Tratamentul nu actioneaza doar la suprafata ci si in straturile profunde ale pielii. Astfel veti scapa de puncte negre si alte neplaceri.

Suna acum  (022) 81-16-81   si afla preturile pentru curatire faciala in Chisinau (Consultatie gratuita a cosmetologului!)