Fotoepilarea

Fotoepilarea in salonul de frumusete Weyergans din Chisinau

    Fotoepilarea in Moldova a devenit cea mai populara metoda de a scapa de pilozitatea nedorita. Esenta procedurii consta in indepartarea definitiva a parului pe anumite zone ale corpului, prin actiunea fascicolului luminos de intensitate inalta care ucide foliculul pilos. Aceasta tehnica mai este cunoscuta sub denumirea de epilare IPL sau cuantica.

    Sistemul focuseaza un impuls de energie cu o lungime de unda cuprinsa intre 640 si 1200 nm, care este absorbit de firul de par. Caldura emanata atinge radacina si o distruge definitiv. In asa fel, parul este deteriorat si in locul lui nu vor mai creste alte fire.

    Pentru a stopa cresterea parului si pentru a preveni aparitia lui sunt necesare aproximativ 6-8 proceduri. Fiecare fir de par trece prin trei faze de crestere: activa, de regresie si de pauza. Fotoepilarea este eficienta doar in faza activa de crestere, ceea ce constituie aproximativ 20 de procente din totalul foliculilor receptivi la lumina.

    Daca ati decis sa faceti fotoepilare in Chisinau trebuie sa stiti ca reactia la tratament difera in dependenta de tipul si nuanta pielii si a parului sau de nivelul hormonilor. Cu cat pielea este mai deschisa la culoare si firele de par contin mai multa melanina, cu atat gradul de clearance va fi mai aproape de maximum. Aditional, ciclul de crestere al firului de par difera de la o zona a corpului la alta. Rezultatele cele mai bune se ating la fosele axile si zona bikini.

    Aparatul pentru fotoepilare foloseste o sursa de lumina infrarosie, absolut inofensiva pentru organismul uman. Epilarea IPL sau epilarea laser nu se recomanda in cazul pielii proaspat bronzate din cauza concentratiei mari de pigmenti in piele. Procedura se poate efectua doar dupa cateva saptamani. Venus dispune de un sistem incorporat care are capacitatatea de identificare a tipului de piele – PDC (Photo Derma Chrome). Astfel, se stabileste nivelul de melanina in piele si gradul de bronzare, pentru a alege parametrii optimi de epilare care sa asigure eficienta optima si confortul pacientului. Datorita sistemei PDC, fotoepilarea este considerata o metoda sigura si cu eficienta garantata.

    De asemenea, Venus Wavemed dispune de un soft sofisticat integrat care permite verificarea si calibrarea automata a puterii, astfel incat impulsurile de energie vor avea exact intensitatea necesara pentru o fotoepilare cu cele mai bune rezultate, eliminand riscul unor arsuri. Ne mindrim cu cele mai bune pareri despre metoda de fotoepilare din salonul nostru din Chisinau!

Sunati acum   (022) 81-16-81  in Chisinau pentru a consulta gratuit medicul! Pretul pentru fotoepilare in Chisinau poate fi cinsultat in pagina "price list"