Fotointinerirea cu IPL

Fotointinerirea cu IPL in Moldova

Fotointinerirea cu IPL in Moldova este o metoda noua de rejuvenare faciala si imbunatatire a calitatii pielii prin folosirea Luminii Intens Pulsate (IPL) de mica intensitate.

Este o procedura care permite de a inlatura semnele de imbatranire cutanata care apar odata cu inaintarea in varsta, in rezultatul expunerii cumulative si neprotejate la razele ultraviolete. Aceste schimbari se manifesta prin riduri, modificarea culorii pielii, pete pigmentare, disfunctia glandelor. Fotointinerirea dupa aceasta tehnologie se bucura de o popularitate binemeritata printre femeile de toate varstele. Este o procedura indolora, fara efecte adverse, care nu necesita perioada de reabilitare si nu prezinta restrictii asupra activitatii zilnice.

Este o metoda eficienta de corectare a semnelor de imbatranire oferind un aspect mai tanar si odihnit prin imbunatatirea ovalului facial. Rezultatul maxim se obtine doar in decurs de cateva saptamani, iar efectul se mentine aproximativ trei ani.

Cum se desfasoara procedura de fotointinerire cu IPL in Chisinau?

O sedinta standard dureaza in jur de treizeci de minute. In timpul tratamentului pacientul si medicul poarta ochelari speciali de protectie, pentru ca undele laser sunt periculoase pentru ochi. Ulterior, pe suprafata pielii se aplica un gel special, dupa care incep manipularile cu ajutorul aparatului, care emite lumina intens pulsata, incalzind pielea in profunzime. Acest proces stimuleaza sinteza de colagen si fibre elastice, reduce excesul de melanina (dispare hiperpigmentarea), reduce capilarele si atenueaza roseata tegumentara inestetica. Fotointinerirea nu este altceva decat impulsionarea pielii sa inceapa din nou sa produca substantele de care are nevoie. Totul se petrece in mod natural si fara nici un risc.

Tratamentul se indica odata cu aparitia primelor riduri pe fata si cuprinde de la 4 pana la 6 sedinte. Specialistii recomanda de a repeta procedura o data pe an pentru a mentine efectul.

Suna acum (022) 81-16-81 in Chisinau sau consulta pretul in pagina PriceList