Tratament pentru cuperoza

Tratament pentru cuperoza in Moldova

De tratament pentru cuperoza in Moldova poate avea nevoie orice persoana care are la suprafata pielii mici stelute vasculare. Un ten cu astfel de probleme creaza discomfort oricui. Din fericire, in prezent sunt disponibile o gama larga de produse si modalitati de a combate sau diminua capilarele dilatate, care se evidentiaza pe piele ca o retea, impunand o imperfectiune inestetica.

Cea mai eficienta si corecta abordare a acestei afectiuni este profilaxia. Particularitatile procesului de tratare al cuperozei la fel ca si masurile de prevenire ale acesteia depind in mare masura de forma clinica si severitatea bolii. In stadiile incipiente, este esential de a mari rezistenta vaselor prin alternanta temperaturilor joase si inalte. In acest scop se aplica urmatoarele metode:

  • crioterapia;
  • masti sub forma de comprese reci si calde;
  • masarea pielii cu cuburi de gheata din extracte de plante.

Utilizarea acestor proceduri permite de a preintampina aparitia unor noi structuri vasculare vizibile.

Tratamentul pentru cuperoza in salonul de frumusete Weyergans din Chisinau presupune urmatoarele tehnici:

  • mezoterapia – este o procedura care are ca scop fortificarea efectului pozitiv al terapiei anticuperozice petrecute anterior. Se folosesc solutii speciale, in componenta carora sunt incluse substante si preparate care stimuleaza microcirculatia. Astfel, se reface elasticitatea peretilor vasculari si se stopeaza formarea fenomenelor stagnante;
  • aplicarea de microcurenti – de asemenea, este extrem de eficienta in inlaturarea retelei de capilare si a stelutelor. Aceasta metoda sporeste considerabil circulatia sangvina si limfatica, contribuind la reglarea tonusului sistemului vascular;
  • la finalul tratamentului se aplica produse cosmetice cu actiune de racire si de plastifiere, care contin ceai verde, vitamine si alge marine.
Comanda serviciilor in Chisinau se realizeaza pe numarul de telefon (022) 81-16-81 (consultare graturita a cosmetologului!)