Tratarea pielii grase

Tratarea pielii grase de la Weyergans

Tratarea pielii grase in Moldova. Care pot fi dificultatile?

Specialistii din domeniul cosmetologiei afirma ca punctele negre si porii dilatati sunt semne care caracterizeaza pielea grasa. Unii considera ca tenul gras poate fi transformat ca prin miracol in unul normal sau chiar uscat. Aceasta, bineinteles, este o parere gresita. Ingrijirea corecta a pielii grase este foarte importanta pentru a asigura tenului un aspect proaspat, sanatos si atragator.

Astfel, tratarea pielii grase in centrul de frumusete din Chisinau presupune stabilirea unui bun program de ingrijire si intretinere. Din punct de vedere terapeutic, trebuie urmate mai multe etape. Mai intai de toate, se curata bland straturile superioare ale epidermei. De obicei, in acest scop se utilizeaza produse care contin acizi glicolici. Ulterior, se face un peeling pentru o exfoliere mai profunda a tesutului cutanat, care actioneaza adanc, eliminand celulele moarte si impuritatile dintre pori. Evident ca aceasta procedura uneori poate cauza iritatii ale pielii ce provoaca senzatii neplacute. De aceea, dupa curatare, fata este tratata cu preparate anibacteriene si cu efect calmant, pentru a preveni infectarea pielii. Terapia se finalizeaza cu aplicarea unor masti concepute in special pentru tenul gras, care au scopul de a absorbi surplusul de sebum. De asemenea, acestea au rol antiinflamator.

Este extrem de important ca dupa curatare si peeling pielea sa isi recapete rapid echilibrul natural si sa isi restabileasca proprietatile protective. In acest scop de multe ori, suplimentar se indica mezoterapia care contribuie la revitalizarea si regenerarea tesutului cutanat.

Dupa aceste proceduri chiar si persoanele cu ten foarte gras vor fi placut surprinse de rezultatul obtinut.

Comanda serviciilor cosmetologice in Chisinau se realizeaza pe numarul de telefon (022) 81-16-81 (consultare graturita a cosmetologului!)