Tratarea pielii uscate

Tratarea pielii uscate in salonul de frumusete Weyergans

Una din functiile cele mai importante ale pielii este de a pastra cantitatea optima de umiditate in organism. Pentru prevenirea dehidratarii, glandele sudoripare si sibacee functioneaza intr-un anumit regim. Umezeala este retinuta in stratul cornos al pielii cu ajutorul unor substante si cu ajutorul unei pelicule uleioase numite sebum. Echilibrul de apa in organism este vital pentru sanatatea si frumusetea pielii.

Pentru o hidratare corespunzatoare a pielii este necesar de a mentine un nivel optim de lichide in organism, completandu-l tot timpul pe masura ce acestea se evapora. Secretiile insuficiente ale glandelor sau deficitul de lipide, poate cauza aparitia pielii uscate.

Este oare necesara tratarea pielii uscate in Moldova?

Hidratarea tenului este unul din factorii care determina aspectul, textura si elasticitatea pielii. O epiderma fragilizata nu mai poate asigura functia de bariera protectoare impotriva agresiunilor externe si atunci, straturile inferioare ale acesteia sunt si ele afectate. Pielea uscata in comparatie cu cea grasa sau normala este mai predispusa imbatranirii premature. Ea este mai susceptibila aparitiei ridurilor si pigmentarii. Cand pielea capului este uscata, apare senzatia de mancarime si iritatie, iar celulele moarte ale epidermei sunt eliminate sub forma de matreata si coji pe piele. Are de suferit si parul care devine fragil, isi pierde stralucirea si volumul, avand un aspect nesanatos. Toate acestea sunt consecintele dehidratarii.

Pentru a obtine rezultate maxime, specialistii cu experienta din intreaga lume recomanda cu insistenta de a combina tratamentele profesioniste de ingrijire a parului uscat cu remediile naturiste facute la domiciliu.

Tratarea pielii uscate in salonul de frumusete Weyergans din Chisinau se realizeaza utilizand metode precum peelingul, mezoterapia si complexe cu formule intens hidratante.

Comanda serviciilor in Chisinau se realizeaza pe numarul de telefon (022) 81-16-81 (consultare graturita a cosmetologului!)