Tratarea acneei si a cosurilor – aparate si tehnologii

Tratarea acneei– aparate si tehnologii in Moldova

Acneea, cosurile, punctele negre si comedoanele sunt periculoase, deoarece pot cauza leziuni la suprafata pielii care fiind netratate corect sau la timp pot sa conduca la cicatrici si pete pigmentare. Exista numeroase metode moderne si eficiente de combatere a acestei afectiuni.

Noi va propunem un curs complet de tratament care presupune 10 sedinte efectuate cu regularitate. Fiecare pocedura incepe cu o curatare profunda a tenului prin intermediul unui peeling chimic ce contine acid glicolic sau a unei curatiri manuale!  Exfolierea are rolul de a elimina celulele moarte si de a stimula producerea de colagen, contribuind la regenerarea celulara a epidermei.

    In dependenta de situatia pacientului medicul dermatolog v-a determina metoda de tratare individul. Noi folosim cu suces aparataj German pentru tratarea acneei, cosurilor si punctelor negre care sunt unicale in Moldova adica doar in salonul nostru de frumusete:  

  • Meso Care de la producatorul german  Weyergans High Care (http://www.weyergans.com/en/mesocare.html) un sistem revolutionar non-invaziv, cu ajutorul caruia, in straturile profunde ale pielii, se introduc cantitati mici de vitamine si ingredienti activi. Acestea au rolul de a reprima hiperactivitatea glandelor sebacee si de a revitaliza tesutul cutanat.
  • O metoda foarte eficienta de lecuire a acneiei si-a demonstrat-o aparatul german LDM Sono Skin de la compania Wellkomet! Noi ne mindrim de reultatele obtinute iar pacientii nostri au lasat doar pareri si comentarii pozitive. 
  • La fel noi folosim si metoda FOTO si LED pentru combaterea acneei. Un aparat unical in acest domeniu este de la firma Wavemed  recunoscut in toata Europa pentru eficacitatea sa. Iar in calitate de bonus noi oferim gratis sedinte de LED terapia care cu suces distrug bacteriile care provoaca acneea si intareste actiunea preparatelor.

Cosmetologia moderna ne ofera noi metode de combatere a acneei si cosurilor si clinica noastra dispune de metode invazive (injectabile) pentru o tratare eficienta. Medicii si cosmetologii nostri in mod sistematic trec cusuri de perfectiune in Moldova si peste hotare.

Ne mindrim cu zeci de pacienti, din toata Moldova, care au apelat la serviciile noastre si au tratat cu suces acneea si cosurile.

Lista de preturi pentru procedurile cosmetologice de tratre a acneei si cosurilor vezi in rubrica "lista de preturi", sau la numarul de telefon in Chisianu (022) 81-16-81 (Consultatie gratuita a cosmetologului!)