Meso Сare – mezoterapia fara ace

Meso Сare - mezoterapia fara ace in Moldova

Meso Сare - mezoterapia fara ace in Moldova este o modalitate excelenta de a estompa rapid si eficient primele semne de imbatranire ale pielii. Noi aplicam cele mai inovationale si sigure tehnici. Mezoterapia virtual reprezinta un tratament neinvaziv care nu provoaca dureri, iar rezultatele sunt spectaculoase. Esenta procedurii consta in administrarea unor substante active cu ajutorul transductorului Meso Care - un aparat performant de productie germana. Aceasta tehnologie este alternativa moderna la mezoterapia clasica si se bazeaza pe introducerea transdermic, in straturile profunde ale pielii, a unor preparate, asigurand integritatea tesuturilor. In mezoterapia clasica pentru a reda pielii un aspect tanar si proaspat se injecteaza acidul hialuronic sau cocktailul de vitamine, folosind seringa sau un pistolet special. Procedura este dureroasa iar multiplele intepaturi creaza disconfort pacientului. In plus, fiecare ac oricat de subtire nu ar fi, cauzeaza microleziuni ale tesutului cutanat care se pot inflama sau chiar infecta.

Meso Сare - mezoterapia noninvaziva in Chisinau este cel mai sigur mod de rejuvenare si de insanatosire a tenului, fara traume si senzatii de durere. Este un tratament care rezolva problemele pielii intr-un interval de timp relativ scurt si cu rezultate excelente. Prin aceasta metoda medicala in piele penetreaza o cantitate mult mai mare de ingrediente.

Tratamentul de mezoterapie virtuala combina electroporatia si electroforeza, terapii care nu nu necesita recuperare si nu presupun intreruperea activitatilor zilnice. Astfel, mezoterapia fara ace se deosebeste de cea clasica doar prin modalitatea de furnizare a substantelor benefice spre straturile profunde ale pielii.

Comanda serviciilor cosmetologice in Chisinau are loc pe urmatorul numar de telefon (022) 81-16-81 (Consultatie gratuita a medicului cosmetolog!)