Liftingul facial cu fire de suspensie

Liftingul facial cu fire de suspensie - mezoniti.

Liftingul facial cu fire de suspensie in Moldova castiga rapid popularitate, fiind o metoda revolutionara non invaziva, de reintinerire a pielii. Esenta procedurii de thread lifting consta in introducerea in mezoderm a unor fire inovatoare concepute pentru a ridica si repozitiona tesuturile. Ele sunt fine, flexibile si se introduc cu ajutorul unor ace speciale, astfel plasarea lor in piele este precisa si relativ nedureroasa. Interventia reface tonusul pielii, estompeaza ridurile, redefineste conturul fetei si in anumite cazuri corecteaza unele cicatrici.

Aceata tehnica reprezinta alternativa ideala la toate celelalte metode de rejuvenare. Bioarmarea ofera rezultate vizibile instant.

Avantajele procedurii sunt urmatoarele:

  • corectarea semnelor de imbatranire la nivel facial fara durere si fara riscuri;
  • este o metoda minim invaziva, fara incizii si netraumatica. De asemenea, nu implica nici o perioada de recuperare;
  • interventia se efectueaza fara anestezic injectabil si nu are efecte secundare cum ar fi hematoamele, echimozele sau careva alergii.
  • reactia de raspuns a tesuturilor la infiltrarea firelor este una nesemnificativa, rezumandu-se doar la mici umflaturi si un discomfort dureros minim, care dispar intr-o saptamana. Efectul de lifting si de sustinere a pielii dureaza pana la 2 ani.
  • firele sunt integrate uniform la diferite nivele in tesutul subcutanat, formand o retea trideminsionala cu efect de remodelare a fetei sau a corpului.

Liftingul facial cu fire de suspensie in Chisinau este solutia ideala pentru a obtine un aspect mai tanar, evitand chinurile interventiei clasice. Este o tehnica sigura si absolut inofensiva ce foloseste fire realizate din polidioxanona, biocompatibile, resorbabile si foarte rezistente, care au caracteristica de a fi acceptate de celulele pielii.

Thread liftingul prezinta multiple beneficii: regenereaza celulele, stimuleaza sinteza de colagen, fibre elastice, precum si de acid hialuronic. De asemenea, contribuie la activarea microcirculatiei locale, creand noi vase de sange aducatoare de oxigen si substante nutritive la nivelul tegumentului.

In compartimentul "Price List" este indicat pretul la fire de suspensie in Chisinau sau sunati la numarul de telefon (022) 81-16-81 (Consultatie gratuita a cosmetologului!)