Mezoterapia

Mezoterapia — metoda moderna de restabilire

Mezoterapia in Moldova se bucura de o imensa popularitate in randul persoanelor de toate varstele. Este o metoda de reintinerire a pielii care consta in introducerea in mezoderm a unui mix de substante active. Efectul de lifting si de tonifiere nu se va lasa mult asteptat. Pielea este hidratata din interior si isi recapata fermitatea, stralucirea si elasticitatea in scurt timp. De asemenea, pot fi inlaturate petele pigmentare, cicatricile post acne, celulita si caderea parului. Imbunatatirea starii cutanate in salonul de frumusete  Weyergans este cumulativa, crescand progresiv dupa fiecare sedinta. De aceea, initial, este recomandabil de a petrece un tratament intensiv care include 2 - 6 sedinte pe saptamana, dupa care pentru intretinere este suficienta o procedura la 1-2 luni.

Mezoterapia in Chisinau are urmatoarele indicatii terapeutice:

  • piele terna, deshidratata, uscata si lipsita de stralucire;
  • piele atonica care se strange intr-o retea de riduri fine;
  • acnee si cicatrici post-acneice;
  • pierderea excesiva a parului;
  • celulita.

Mezoterapia presupune administrarea unor substante medicamentoase alopate si homeopate, extracte de plante, vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic si alte ingrediente nutritive. Mezoterapia homeopatica este solicitata in permanenta datorita faptului ca imbina cu succes mezoterapia si homeopatia. Aceasta combinatie este foarte eficienta, deoarece activeaza circulatia sangelui, accelereaza metabolismul celular si stimuleaza regenerarea tesuturilor. Avantajul primordial al acestei metode este acela ca utilizeaza resursele interne ale organismului.

Comanda serviciilor in Chisinau are loc pe urmatorul numar de telefon (022) 81-16-81 (Consultatie gratuita a cosmetologului!)