Plasmolifting

Plasmolifting - procedura de intinerire

Metoda de plasmolifting in Moldova s-a extins semnificativ si este aplicata cu succes in cosmetologie. In prezent, este o procedura revolutionara, care permite intinerirea si modelarea proceselor de regenerare a tesuturilor cutanate. Esenta ei consta in administrarea prin injectare a unei mici cantitati de plasma bogata in trombocite, ceea ce permite declansarea procesului de sinteza a propriului colagen, elastina si acid hialuronic. Este o tehnologie foarte eficienta in lupta cu modificarile patologice si de varsta ale tesuturilor fetei. Pielea se tonifica, se intinde, recapatandu-si fermitatea, elasticitatea si aspectul tanar si sanatos.

Inițial, pacientului i se colecteaza sange care este prelucrat prin centrifugare in eprubete biotehnologice speciale. Astfel, concentratia de trombocite se mareste de 5 ori.

Plasma trombocitara obtinuta se introduce in tesuturi, in zona ridurilor sau a regiunilor care necesita corectare.

Procedura de plasmolifting in Chisinau este aplicata cu succes in medicina estetica.

Este o tehnologie care mobilizeaza resursele naturale ale organismului necesare restabilirii structurii pielii. Toate semnele imbatranirii, atat cele vizibile cat si cele ascunse dispar. Plasmoliftingul contribuie la formarea unor noi celule fibroblaste si colagen, marind concentratia acestora in tesutul cutanat. Efectul procedurii este unul cumulativ, adica se amplifica de la o sedinta la alta. Rezultatele se pot mentine pana la 2 ani, in dependenta de particularitatile individuale.

Plasmoliftingul este o metoda eficienta si sigura, ceea ce o avantajeaza fata de alte terapii moderne. Plus la toate, nu este un tratament dureros.

Comanda serviciilor in Chisinau are loc pe urmatorul numar de telefon (022) 81-16-81 (Consultatie gratuita a cosmetologului!)