Inlaturarea petelor pigmentare

Inlaturarea petelor pigmentare in slaonul de frumusete Weyergans

Exista mai multe cauze care favorizeaza aparitia pigmentarii pielii, incepand cu actiunea factorilor externi sau unele afectiuni interne si finalizand cu inaintarea in varsta. Deseori, pigmentia pielii este pusa in legatura cu unele boli cornice.

Cel mai des ne confruntam cu petele pigmentare aparute in urma unor mici inflamatii cum ar fi punctele negre, cosurile sau cicatricile. Apoi, urmeaza pigmentatia provocata de expunerea excesiva a pielii la razele UV. De asemenea, petele apar si in timpul sarcinii. In majoritatea cazurilor ele dispar dupa incetarea administrarii preparatelor hormonale. Cu toate acestea, sub influența soarelui ele pot sa apara din nou.

Cum se realizeaza inlaturarea petelor pigmentare in Moldova?

Mai intai de toate, ar trebui sa constientizati faptul ca nu exista un tratament universal care sa aigure rezultate perfecte pentru tot restul vietii. Procesul de indepartare a petelor pigmentare necesita o abordare multilaterala. Terapiile conventionale sunt reprezentate de agenti de albire impreuna cu peelinguri chimice, complementate de o ingrijire corespunzatoare atat a pielii cat si a intregului organism.

Cum putem diminua riscul aparitiei petelor pigmentare? Daca pielea este predispusa la pigmentarea excesiva a pielii, este recomandabil de a o proteja zilnic de actunea soarelui, anul imprejur. Compusele care inhiba sinteza pigmentului melanic si produsele cosmetice cu retinol si arbutin uniformizeaza tonul si textura pielii.

Daca petele pigmentare apar cu regularitate, evitati categoric preparatele care dau reactii fototoxice. Inlaturarea petelor pigmentare in Chisinau se efectueaza doar de specialisti cu experienta in domeniu. Adresati-va unor cadre calificate.

Comanda serviciilor in Chisinau are loc pe urmatorul numar de telefon (022) 81-16-81 (Consultatie gratuita a cosmetologului!)