Vela Shape – slabesti fara efort in Chisinau

Procedura de slabire Vela Shape.

Cu Vela Shape – slabesti fara efort in Chisinau. Este o modalitate simpla si comoda de a scapa de kilogramele in plus si de a remodela corpul fara a va sustrage de la activitatile zilnice.

In salonul de frumusete Weyergans, aceasta tehnologie combina intr-un singur dispozitiv frecventa radio Bi-Polara, energia razelor infrarosii, vacuumul pulsat si masajul mecanic, avand un efect puternic asupra organismului. Tratamentul este unul agreabil si nu prezinta nici un disconfort. Procedura in sine este resimtita ca un simplu masaj insotit de o usoara senzatie de caldura. Pentru fiecare client specialistii stabilesc o schema personalizata, in functie de anumiti parametri individuali.

Procedura prezinta urmatoarele avantaje:

  • ofera siguranta maxima, deoarece aparatul VelaShape este certificat FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratamentul celulitei si reducere circumferentiala, fara riscuri pentru sanatatea dumneavoastra;
  • este un tratament non-invaziv care inlocuieste cu succes operatia de liposuctie;
  • o imbunatatire a aspectului zonei tratate se poate observa chiar dupa prima sedinta. Insa o reducere masurabila a surplusului de grasime este vizibila doar dupa 3-4 proceduri;
  • programul complet, include 6 - 8 sedinte la un interval de 7 zile. Tratarea uni zone cum ar fi abdomenul, coapsele sau fesele dureaza aproximativ 30 de minute;
  • procendura este confortabila si relaxanta. Este lipsita de dureri. In plus, beneficiati de o senzatie placuta asemanatoare unui masaj usor.

Cu Vela Shape - slabesti fara efort in Moldova. Este o tehnica eficienta atat ca procedura individuala cat si in asociere cu alte metode. Tratamentul se combina perfect cu mezoterapia, masajele si impachetarile.

Daca la pachetul de proceduri adaugati si impachetari, pielea dumneavoastra va deveni mult mai neteda, mai tonifiata si va capata o textura uniforma. Impachetarile se fac cu o zi inainte de sedinta la aparatul Vela Shape. Astfel, rezultatele vor fi mult mai pozitive. Aditional, se recomanda si o sedinta suplimentara de masaj anticelulitic.

Comanda serviciilor in Chisinau se realizeaza pe numarul de telefon (022) 81-16-81 (consultatie gratuia a cosmetologului!)