Putem sau nu să facem biorevitalizare vara?

Condiții: soare activ, apă clorată sau sărată, insuficiență de lichide.
Rezultat: insuficiență de hidratare și substanțe active în piele.
Urmări: ten uscat, exfoliat sau dimpotrivă, cu exces de sebum.
Rezolvare: biorevitalizare.

Cremele de protecție împiedică razele UV să pătrundă în piele, dar nu putem împiedica evaporarea apei din țesuturi. Biorevitalizarea crează un efect de întinerire și hidratează epiderma pe o perioadă îndelungată. Hidratarea cu acid hialuronic este chiar absolut necesară în perioada de vară.

1. Biorevitalizarea îngroașă stratul de dermă, din cauza că sinteza colagenului și elasinului crește. Din acest motiv crește și funcția de protecție.
2. Acidul hialuronic atrage moleculele de apă și împiedică deshidratarea celulelor.
3. Procesele de fotoîmbătrrânire frânează, pentru că substanțele nutritive se păstrează în piele.
4. Toate cocktailurile pentru biorevitalizare sunt identice cu cele ale naturii noastre, de acee nu sunt periculoase.
5. Procedura scade activitatea glandelor seboreice, împiedică astuparea porilor, rezolvă problemele tenurilor acneice și postacneice.

Biorevitalizarea este indicată pentru hidratarea urgentă și îndelungată a tenului. Anotimpul nu are o mare importanță în acest caz.

Recomandăm, înainte de vacanță, un curs de 2-4 proceduri de biorevitalizare pentru a îmbunătăți calitatea tenului, pentru a-l face mai suplu și hidratat. Injectările vor fi o excelentă profilaxie a arsurilor, senzațiilor de ten uscat și tras - primele semne ale foto-îmbătrânirii. Cursul poate fi împărțit în proceduri până la și după vacanță, pentru a-i permite pielii să-și restabilească echilibrul după un soare activ, vânt și apă sărată.

Pentru a afla dacă aveți nevoie de procedura de biorevitalizare, programați-vă pentru consultație la medicul-cosmetician la telefoanele 📞022-811-681 și 📞079-500-697
Vă așteptăm!