Frica de mărire a volumului buzelor

Închipuiți-vă că vi s-a propus să faceți o procedură de mărire și corecție a buzelor. Ce frici vă apar brusc la suprafața conștientului? E dureros? E scump? E periculos? Haideți să analizăm împreună dacă avem de ce să ne temem în realitate.

Frica nr.1: Buze urâte sau buze de rață.

Să fim corecți: doar o treime din procedurile de introducere a acidului hialuronic în buze este legată de dorința de a le mări. În realitate, acest serviciu se practică în următoarele cazuri:
- conturul buzelor este asimetric sau lipsește,
- una din buze e mult mai mică decât alta,
- încep să apară riduri în zona buzelor,
- buzele crapă și se exfoliază mereu.
Cu vârsta această procedură devine de neînlocuit, pentru că buzele pierd elasticitatea și volumul, iar conturul lor “se mănâncă".

Frica nr.2: Injecția în buze e dureroasă

Orice procedură legată de injectare, începe de la un anestetic. Acidul hialuronic se introduce doar după anestezie. Nu va trebui să suportați nicio durere. Senzațiile vor fi ca atunci când vă conturați apăsat buzele cu un creion ascuțit.

Frica nr.3: Efectul dispare repede

Buzele dvs perfecte se vor păstra o jumătate de an. În acest caz durata efectului mai ține și de faptul cât de conștiincios veți urma recomandările medicului. Dar o corecție la un anumit moment oricum va fi necesară.

Frica nr. 4: Edemele rămân mult după efectuarea procedurii

Perioada de reabilitare este individuală. Totul depinde de organismul dvs. Inflamarea, înroșirea și mâncărimea durează vreo două ore. În rare cazuri, ele pot să apară dimineața imp de vreo trei zile.

Frica nr. 5: E scump

Aici noțiunea de scump e pentru fiecare diferită, dar! Într-un centru cosmetologic bun pentru acești bani aveți garanția că::
- În timpul procedurii, medicul cosmetician va alege cantitatea optimă de preparat care va rezolva problema de asimetrie sau de lipsă a volumului.
- acidul hialuronic folosit pentru procedură este de cea mai înaltă calitate, are toate certificatele și este verificat în timp,
- toate materialele utilizate sunt sterile și se folosesc doar o singură dată,
- medicii centrului au calificarea corespunzătoare și experiență care le permite nu să se antreneze pe dvs, dar să efectuieze procedura impecabil chiar și în cazurile cele mai complicate.
Cât sunteți gata să plătiți pentru propria liniște și sănătate?

De ce să vă frie frică!

E mai bine să nu faceți această procedură în general, decât din motive de economie să recurgeți la ajutorul unor specialiști de joasă calificare, care injectează preparate de origine necunoscută. Aici toate fricile menționate mai sus își au locul, pentru că rezultatul acestei proceduri nu-l poate prezice nimeni.

Programați-vă la procedura la telefonul 022 811 681